Višejezično

Književni natječaj “Za lipu rič 2022.“

 

  • U povodu manifestacije ŠOKAČKO VEČE 2022. Kulturno prosvjetna zajednica Hrvata Šokadija iz Sonte, objavljuje književni natječaj ,,Za lipu rič 2022.“ Na natječaj se mogu prijaviti autori sa neobjavljenim pjesmama, pisanim nestandardnim dijalektom hrvatskog jezika, šokačkom ikavicom

Natječaj je otvoren do 13. studenog tekuće godine. Pjesme u pisanoj formi dostaviti na adresu: Kulturno prosvjetna zajednica Hrvata Šokadija, Vuka Karadžića 22, Sonta, s naznakom -Za natječaj- ili na e-mail: biljaribic65@gmail.com.

Autori na natječaj mogu prijaviti jednu neobjavljenu pjesmu. Ukoliko se šalju poštom, pjesme trebaju biti tipkane na formatu A4. Pjesme prispjele na natječaj, ne vraćaju se autorima.

Autor prvoplasirane pjesme bit će nagrađen, a pjesma pročitana na Šokačkoj večeri koja će biti održana u subotu, 19. studenog 2022. u Sonti.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg projekta “Svi smo jedno – višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Startovali novi besplatni kursevi engleskog, nemačkog i mađarskog jezika
Proslavljen praznik hrvatske zajednice Dan rođenja bana Jelačića

Kategorije

Izbornik