Sport

KK „Dušan Staničkov“ dostojno reprezentovao Sombor i osvojio srca Aranđelovčana

Sloga uspehe i kuću gradi – Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor u Aranđelovcu

  • Milan Radmilović, član Karate kluba „Dušan Staničkov“ Sombor osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji pionira 2013. godista na prestižnom Međunarodnom karate turniru “Aranđelovac open 2023” ovog poslednjeg, martovskog vikenda

Takmičarke i takmičari najstarijeg karate kluba u Vojvodini osvojili su na ovom popularnom sportskom događaju, još tri u nizu već ovogodišnjih medalja za svoj klub: Vladimir Radmilović, u grupi poletaraca, 2015. godište – zaslužio je srebrnu medalju.

Bojana Lakićević – konkurencija kadetkinje, klasa B i Aleksandra Radmilović, takođe u uzrastu kadetkinja, klasa C, osvojile su bronzane medalje.

Turnir u kojem je učestvovalo čak više od 800 takmičara iz 34 kluba iz dvanaest evropskih zemalja, protekao je u organizaciji Karate Federacije Srbije i domaćeg Karate kluba “Knjaz”.

Karate klub “Dušan Staničkov“ Sombor imao je na taj način još jedanput, maksimalan učinak, 4-oro predstavnika, u disciplini kate i isti broj osvojenih medalja.

  • To je bio oficicijelni deo – ima razloga za zadovoljstvo ostvarenim trener Borislav Lakićević, ali za naš portal dopunjuje: – E sada možemo da spomenemo da je turnir bio izuzetno jak jer je to grad inače naše olimpijske šampionke Jovane Preković i klub u kojem trenira, uz svog trenera, i dugogodišnjeg prijatelja našeg kluba Roksandu Atanasov, bivšu svetsku šampionku.

A o porodici Radmilović (otac Dušan, majka Tatjana) donećemo uskoro na stranicama portala Novi Radio Sombor kao i u programu internet Novog Radio Sombora posebne reportaže jer ova uzorna somborska porodica to zaslužuje. Dajući primer, kako prate svoju talentovanu i uspešnu decu na svim takmičenjima, koji osim što su osvajači medalja na svim karate događajima, uspevaju da budu u odlični učenici.

Naravno i ovom prilikom zasluge idu na adresu trenera kluba koji na vrlo specifičan način motivišu svoje pulene – perspektivu somborskog i srpskog karateta, a to su Tamara i Borislav Lakićević, viši licencirani treneri karate sporta, a da priča bude potpuna, logistička pratnja i organizacioni deo poveren je i ovom uspešnom takmičarskom prilikom, Aleksandri Lakićević.

Galerija:

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Sportski savez opštine Apatin nagradio najuspešnije za prošlu godinu
Tijana Kabić vicešampionka Novosadskog polumaratona!

Kategorije

Izbornik