Sport

Karate klub Ravangrad Sombor: Vukašin Vuković i Valentina Ostrogonac na spisku saveznog selektora Slobodana Bitevića

 

  • U organizaciji Karate saveza Vojvodine i Karate kluba Železničar Inđija, održani su drugi kontrolni mečevi za reprezentaciju-kadeti i juniori, mlađi seniori i Prvenstvo Vojvodine za poletarce, pionire i nade

Takmičenje je proteklo u disciplinam kata i sportskih borbi. Somborski Karate klub Ravangrad se takmičio u 2 pravca. Dvoje naših takmičara, napomnju u klubu, dobili su poziv da učestvuju na drugom kontrolnom meču, od strane selektora Slobodana Bitevića, i posle ova 2 kontrolna meča su na korak od ulaska u reprezentaciju za Balkansko prvenstvo, ove godine.

Vukašin Vuković, mlađi senior -75kg (na Trofeju Srbije osvojio je 3. mesto) i Valentina Ostrogonac, juniorka, -53kg (na Kupu Srbije osvojila 3. mesto), na osnovu ovih rezultata su kandidovani za pomenuta 2 kontrolna meča, Stara Pazova i Inđija.

Prvenstvo Vojvodine, ženske nade -54kg, Irina Sabljić imala je odličan nastup. U četiri nastupa, ostvarila je 3 pobede i postala vicešampionka Vojvodine u toj kategoriji. Odličan nastup ove mlade takmičarke. Kristian Kovačević, muške nade, kate, 2. mesto, Andor Novak, pioniri, kate, 3 mesto.

Vukašina Vukovićamaturanta Srednje poljoprivredno-prehrambrene škole-veterinarski smer i Valentinu OstrogonacSrednja tehnička škola-saobraćajni tehničar, 26-27. marta U Čačku očekuje i Školsko prvenstvo države kao i Seniorsko prvenstvo Srbije.

– U dodatku ispod teksta pogledajte slajd-fotografije (1-2. Vukašin Vuković na sportskom poprištu i maturska fotografija, 3. trener Slavko Vuković sa uspešnom Valentinom Ostrogonac i 4. Sportska direktorka i menadžerka kluba Vera Vuković i trener Slavko Vuković sa takmičarima na Prvenstvu Vojvodine) –

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Svi takmičari Karate kluba Somborac plasirali se Prvenstva Vojvodine na državno prvenstvo za mlade
Karate klub „Dušan Staničkov“ Sombor: 6 od 6 – svi na državnom prvenstvu u Smederevu

Kategorije

Izbornik