Ekonomija

JVP „Vode Vojvodine“ na terenu sa građanima koji plaćaju naknadu za navodnjavanje

 

  • JVP „Vode Vojvodine“ nastavlja konsultacije sa obveznicima na terenu i ove godine. Već sutra, u sredu 3. avgusta, rad sa strankama biće organizovan u Sremskoj Mitrovici, u periodu od 9 – 14 časova u zgradi vodoprivrede, Promenada 13, sala na trećem spratu

S obzirom da rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu izazivaju dosta nedoumica, predstavnici Službe za naknade JVP „Vode Vojvodine“ na licu mesta će rešavati zahteve obveznika i probleme u vezi sa spornim potraživanjima, neuručenim rešenjima, žalbama, reprogramima i slično.

Ova akcija, započeta prošle godine, naišla je na veliko odobravanje građana i pokazala se kao dobar poslovni potez, jer su na ovaj neposredan način rešeni problemi velikog broja obveznika.

Termini će biti organizovani u Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu i Pančevu. U navedena mesta mogu da dođu i obveznici naknada iz okoline.

U zavisnosti od broja zainteresovanih obveznika, u navedene gradove i opštine ići će se i po nekoliko puta.

O tačnoj lokaciji i vremenu za ostala mesta, obveznici će na vreme biti obavešteni preko lokalnih medija koji pokrivaju to područje, a informacija će biti i na sajtu JVP „Vode Vojvodine“: www.vodevojvodine.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Životni standard: Ograničene cene osnovnih životnih namirnica do 31. avgusta
JVP „Vode Vojvodine“ ustupilo čamac Rečnoj policiji

Kategorije

Izbornik