Najnovije

Još 11 seoskih kuća za porodice sa područja Grada Sombora

 

  • Član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smiljanić danas je u Beogradu, kao predstavnik Grada Sombora, bio potpisnik Ugovora za finansiranje kupovine seoske kuće sa okućnicom za još jedanaest porodica sa teritorije Grada

Gradski većnik Smiljanić izrazio je veliko zadovoljstvo na postignutim dogovorima koji su obezbedili dom za još jedanaest porodica i dodao da će nastaviti sa radom na ovom projektu kako bi svi oni koji žele da se vrate na selo, dobili priliku za to.

Ugovore o finansiranju kupovine seoske kuće sa okućnicom su s druge strane potpisali Olgica Novak iz Telečke, Dragica Lugumerski iz Sombora, Danijela Dumitrov iz Telečke, Dositej Drašković iz Alekse Šantića, Jelena Bakula iz Svetozara Miletića, Ljupka Sikirica iz Alekse Šantića, Nataša Kovač iz Čonoplje, Tijana Pejić iz Stapara, Milan Kovčin iz Stapara, Vanesa Mia Todić iz Kljajićeva i Ivana Radičanin iz Svetozara Miletića.

Ministarstvo za brigu o selu još od 2021. godine do danas, dodeljuje bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća na teritoriji Grada Sombora i time podstiče ostanak ljudi na selu, sa prednostima i mogućnostima koje ono nudi.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Počeli pripremni radovi za izgradnju saobraćajnice „Smajli“
Rodila bebu na zadnjem sedištu komšijinog automobila

Kategorije

Izbornik