Najnovije

ЈКП Зеленило промовисало нову опрему

 

  • Град Сомбор је Одлуком о буџету као и Програмом пословања ЈКП „Зеленило“ Сомбор за 2023. годину, субвенционисао набавку нове опреме за кошење у износу од десет милиона динара за набавку новог камиона с корпом.

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић је тим поводом присуствовао промоцији нове опреме заједно са чланом Градског већа за област комуналних делатности  и инвестиција, Ђорђем Зорићем и директором ЈКП „Зеленило“ Сомбор, Момиром Миоковићем.

Нови камион са корпом је коштао 13 милиона динара без ПДВ-а, а по речима директора Миоковића, сада имају могућност да обављају и најсложеније захвате када је уређење зеленила у питању. Радна висина је 19,7 метара са бочним дохватом од 8,2 метра.

Набавком нове опреме за рад, капацитет и оперативност ЈКП „Зеленило“ Сомбор ће бити на вишем нивоу и омогућити им да покрију више терена, као и да сав посао ураде на што квалитетнији начин. Према речима градоначелника Ратковића, Град Сомбор ће наставити са подршком јавним комуналним предузећима улагањем у набавку нове опреме  и механизације за рад, чијом набавком се осигурава несметан рад и функционалност истих.

 

 

 

 

AcanskiS © 

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу
Заказана 26. седница Скупштине града Сомбора

Kategorije

Izbornik