Najnovije

In memoriam: Suzana Ogrizović (1969-2022) Hvala prijateljice, večan ti spokoj!

 

  • Potresla nas je najtužnija vest: napustila nas je naša prijateljica, saradnica, Somborka velikog srca Suzana Ogrizović

Ne želeći da verujemo u bolno saznanje ipak moramo da se suočimo sa istinom: preminula je Suzana Ogrizović. Koliko god to bolno zvučalo, toliko smo ponosni što je bila u prvim redovima kada god je trebalo da bude podržana svaka naša akcija a mi smo se trudili da velikoj somborskoj humanitarki uzvratimo onako kako smatramo da najbolje znamo, medijski, afirmativno, na sva zvona.

Tužna zvona Somborom sada odjekuju. I mnogo šire. Jer svoju misiju dobročiniteljstva, uz supruga Srđana, Suzana je širila izvan lokalnih okvira ali ostajući uvek verna svom gradu i mnogobrojnim prijateljima. Ovih nekoliko redova u opštem šoku samo su nastavak naše zajedničke priče koja će trajati ne dozvoljavajući zaboravu da otrgne iz misli svako plemenito delo koje je učinila.

Porodici izražavamo najdublje saučešće.

Ispraćaj drage Suzane Ogrizović je u sredu, 11. maja gospodnje 2022. u 13 časova iz kapele na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru.

Novi Radio Sombor, Udruženje „PODIUM“

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Grad Sombor: Obeležavanje 9. maja, Dana pobede nad fašizmom
Grad Sombor: U počast palim borcima II Svetskog rata na 9. maj, Dan pobede

Kategorije

Izbornik