Humanitarno

Humanitarni bazar za Biljanu

 

  • U želji da pomogne svojoj sugrađanki koja se već pet godina bori protiv teške bolesti, neformalna grupa „Malo pruži” organizuje humanitarni bazar za Bijanu u subotu, 9. septembra i nedelju, 10. septembra od 9.30 do 13 sati na glavnoj ulici

Organizatori pozivaju sve ugostiteljske i prodajne objekte, firme i preduzetnike koji su u mogućnosti da pomognu tako što će ta dva dana određeni vremenski period služiti ili prodavati neki od svojih proizvoda za Biljanu (kafa, limunada, čaj, pica, sladoled ili bilo koji drugi proizvod). Osim ugostiteljskih objekata (kafići, restorani, picerije, ribarnice, brza hrana…) mogu pomoći i uslužni saloni (frizerski, saloni lepote), ordinacije, škole stranih jezika, auto-škole, taksi udruženja i drugi pružaoci usluga koji bi taj ili neki drugi dan određeni vremenski period prihod od usluga, pregleda, časova, vožnji i sl. uplatili na Biljanin račun.

  • Molimo sve vas koji ste u mogućnosti i želite da pomognete da nam se javite. Molimo naše vredne domaćice da nam se kao i svaki put do sada pridruže i pripreme slaniše i slatkiše za prodaju – napisano je u pozivu na fejsbuk strani Malo pruži.

Na prodajnim štandovima biće izloženi slatkiši, slaniši, med, vino, igračke, knjige, nakit, garderoba, dekupaž i druge rukotvorine…

Bazar organizujemo uz podršku Udruženja starih umetničkih zanata i domaće radinosti SOVOJ. Sva sredstva prikupljena na bazaru biće uplaćena na Biljanin račun u humanitarnoj fondaciji Budi human Aleksandar Šapić.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Crveni krst Sombor u sredu 30. avgusta organizuje redovnu akciju davanja krvi
Košarkaši u kolicima i sportski novinari leđa o leđa na terenu u Beogradu

Kategorije

Izbornik