Humanitarno

Humanitarna predstava za Aleksandra Komazeca

Aleksandar Komazec sa svojom gitarom i pesmom razgalio srca publike

  • U Kulturnom centru „Laza Kostić“ Sombor sinoć je održana humanitarna predstava „Sudac srca meka“ u organizaciji Udruženja slepih Sombor i Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ u Somboru. Na samom početku, prisutnima se obratio predsednik Udruženja slepih Sombor Slobodan Slavujević koji je pozdravio prisutne i zahvalio im se na podršci i humanosti

Želeo bih da se zahvalim svima koji su došli večeras ovde da nas podrže i svojim dobrovoljnim prilozima pomognu Aleksandru da ode na operaciju u Rusiju – rekao je Slavujević i nastavio:

  • Takođe, želim da se zahvalim i Kulturnom centru koji nam je ustupio mesto, kao i Gradu Somboru na podršci svih ovih godina bez čije podrške mi kao udruženje ne bismo mogli da postojimo. Posebno želim da pozdravim učenike koji učestvuju u predstavi. Ne znam kako će položiti ovo tromesečje u školi, ali znam da su humanost položili sa odličnom ocenom. Ovde smo večeras da članu našeg udruženja Aleksandru Komazecu pružimo kako moralnu, tako i finansijsku podršku i verujem da ćemo u tome i uspeti. Želim vam da uživate u večerašnjem programu, a našem Aleksandru želim brz oporavak.

Program je započeo Aleksandar Komazec izvedbom dve numere „Dunavom još šibaju vetrovi“ i „Žuta ruža“ na gitari, a potom je Mila Kuran recitovala pesmu „Ostajte ovde“ od Alekse Šantića.

U predstavi „Sudac srca meka“ zajedno su igrali članovi Udruženja slepih i đaci OŠ „Ivo Lola Ribar“, a predstavu je režirala Tanja Ogrizović.

U ime lokalne samouprave ovaj humanitarni skup su podržale članice Gradskog veća  Jovana Miljević i Antonija Nađ Kosanović, kao i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Marija Jerković i sekretarka Crvenog krsta Sombor Biljana Klipa.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Redovna akcija davanja krvi u somborskom Crvenom krstu
Pet akcija dobrovoljnog davanja krvi ove sedmice

Kategorije

Izbornik