Sport

Gregor Sekulić, AK Maraton Sombor šampion Vojvodine u skoku udalj

 

  • Iz generacije u generaciju a da nema prestanka u tome, talenti iz čuvene škole neumorne trenerke, profesorke Mire Trifunov osvajaju trofeje. Najnoviji primer je i najnoviji domet ovoga vikenda, koji je ostvario Gregor Sekulić

On je na Prvenstvu Vojvodine održanom za mlađe juniore i juniorke u Novom Sadu u subotu 11. februara osvojio 1. mesto u skoku udalj!

Na službenoj fejsbuk srtanici najstarijeg atletskog kluba na Balkanu, Atletskog kluba Maraton stoji da su pionirke Vanja, Manuela i Anastasija ovoga puta nezadovoljne. Zašto, osnovni razlog, fali tartan na treningu.

Među prvim komentarima, odmah stoje reči ohrarenja – Nadamo se i tartanu i medaljama za ove šampionke. Bravo Gregore,bravo devojke I odmah je usledila podrška: Glavu gore, idemo dalje!!! Gde bi vam svima bio kraj da imate uslove kao Novi Sad i Beograd?

To je ono najmanje što klub zaslužuje, klub koji je prvi i u bivšoj državi proneo slavu utemeljivši sve zahtevne stručne okvire ovog bazičnog sporta ne samo u Somboru, već u Srbiji, bivšoj zajedničkoj državi i na vanrednom broju međunarodnih i domaćih takmičenja ostvarenih rezultata visoke klase, rekorda i titula, a sve to na čelu sa tokom svih tih decenija rada, posebno posvećenom u sistematskom rađanju novih atletskih talenata i prvaka, profesorkom Mirom Trifunov.

( PV U18, Novi Sad, 11. februar 2023)

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Tim OK Sombor ubedljivo u 1/4 finale Kadetske lige Vojvodine
Petoro predstavnika KK Ravangrad na Prvenstvu Vojvodine

Kategorije

Izbornik