Najnovije

Gradu Somboru priznanje za poseban doprinos u razvoju regiona

 

Parlament privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga u utorak 22. novembra je u Velikoj sali Skupštine grada Sombora održao četvrtu sednicu. Pre samog početka sednice prisutne je u ime Grada Sombora pozdravio gradonačelnik Antonio Ratković koji je istakao uspešnu saradnju lokalne samouprave i Regionalne privredne komore

  • To je sigurno nešto što nam daje i podstrek da u narednim godinama ta saradnja bude još jača i još bolja, sve u cilju kako bi rast privrede u ovom kraju bio sve veći, a sve na zadovoljstvo naše privrede i naših sugrađana – poručio je gradonačelnik.

Članovi Parlamenta u okviru zasedanja usvojili su Izveštaj o pokrenutim i realizovanim zakonodavnim inicijativama koji je predstavila Kristina Đurić, predstavnica Privredne komore Srbije, kao i Plan rada Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga za 2023. godinu koji je predstavio direktor RPK Slobodan Stevančev.

Osim članova Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga današnjoj sednici prisustvovali su i gosti iz Mađarske i Republike Srpske.

U okviru svečanog dela sednice dodeljena su priznanja za 20 godina poslovanja za „Anakonda“ doo, „Biosen“ doo, „Finkom“ doo, JKP „Radnik“ Sivac, „Misal“ doo Kljajićevo. Jubilarna nagrada za 30 godina poslovanja dodeljena je „Agroplus“ doo, „Meteor – komerc“ doo, „Mlake“ doo, „DM Niveta“ doo Odžaci, „Oris“ doo, „Somborelektro“ doo Sombor, Veterinarska stanica Kula, „Vožd“ doo.

Nagrada za poseban doprinos razvoju privrede regiona – sektor usluga pripala je „TS STORK GROUP“ doo Kula, nagrada za poseban doprinos razvoju privrede regiona – sektor industrije „F.lli Rosii Shoes“ i „Vlaškalić“ doo Sivac, nagrada za regionalnog poslovnog lidera dodeljena je Miloradu Đurišiću i Đuri Miloševiću, a diplome za poseban doprinos razvoju regiona dodeljene su Gradu Somboru i Opštini Kula.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Program Novog Radio Sombora slušajte na linku:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Premijera predstave GALEB povodom 140 godina od osnivanja Narodnog pozorišta Sombor
Udruženje “PODIUM“ i Novi Radio Sombor pozivaju vas da zajednički obeležimo jedan od najvažnijih datuma u godini – Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, 25. novembar

Kategorije

Izbornik