Najnovije

Gradsko veće Sombora: Komunalna pitanja u fokusu

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je poslednjeg januarskog dana 194. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković i na čijem dnevnom redu se našlo 17 tačaka

Između ostalog, prihvaćena je Informacija Odeljenja za poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko – pravne i stambene poslove o završenom postupku davanja u zakup gradskog građevinskog zemljišta koje je u javnoj svojini Grada Sombora a koje se koristi kao poljoprivredno zemljište do privođenja planiranoj nameni prikupljanjem pisanih ponuda u proizvodnoj 2023/2024. godini. Za učešće u postupku javnog nadmetanja prijavljeno je 25 lica, a ukupna izlicitirana površina nakon završenog postupka javnog nadmetanja prikupljanjem pisanih ponuda iznosi 46,7 hektara.

Gradski većnici su prihvatili ponude JKP „Čistoća“ Sombor za poslove održavanja higijene na javnim površinama, kao i za poslove zoohigijene za 2024. godinu. Takođe, prihvaćene su ponude JKP „Prostor“ Sombor za uređenje i održavanje javnih površina u naseljenim mestima, kao i stručno tehnički nadzora za 2024. godinu. Prihvaćena je i ponuda JKP „Zelenilo“ Sombor za održavanje urbanog mobilijara i dečijih igrališta u gradu i naseljenim mestima za ovu godinu.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Osnaživanje žena kroz filantropiju: Još deset dana za prijavu za VIRTUS nagradu filantropije
U 2024. godini za somborski sport 68.000.000 dinara, Antonija Nađ Kosanović ekskluzivno za RTV

Kategorije

Izbornik