Najnovije

Gradsko veće Sombora: Dalja podrška roditeljima i najmlađim đacima

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je u petak, 21. juna 215. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 11 tačaka

Između ostalog, data je saglasnost na Program manifestacije „Somborsko leto 2024. godine“ i specifikaciju troškova finansiranih iz budžetskih hsredstava.

Takođe, data je i saglasnost na Predlog za izvođenje radova na adaptaciji unutrašnjih zidova zgrade dečjeg odeljenja Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ Sombor.

Na 215. sednici, članovi Gradskog veća su odobrili sredstva za nabavku 650 poklon paketa školskog pribora i rančeva za đake prvake sa teritorije Grada Sombora. Grad Sombor je u prethodnim godinama, kao dobrodošlicu za polazak u osnovnu školu, darivao đacima prvacima poklon pakete i time pomagao roditeljima i porodicama sa decom školarcima da školovanje započnu motivisani za učenje i buduće uspehe. Sa tom praksom će se nastaviti i ove godine, kako bi i budući đaci dobili poklone i bili spremni za školovanje. Uz to, odobrena su i sredstva za nabavku udžbenika za đake prvih i drugih razreda osnovnih škola sa teritorije Grada Sombora, čime će se u značajnijoj meri podržati roditeljstvo i finansijski rasteretiti priprema za početak školovanja 650 đaka prvaka i 610 učenika drugog razreda osnovnih škola.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

Apatin obeležava Međunarodni dan Dunava
Poziv građanima na obeležavanje Dana policije u Odžacima

Kategorije

Izbornik