Sport

Gradsko veće Sombora: Besplatni termini i korišćenje prostora u sportskim objektima

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je u utorak, 11. aprila 149. sednicu kojom je predsedavala zamenica gradonačelnika Ljiljana Tica, dnevni red sadržao je jedanaest tačaka

U cilju zadovoljavanja potreba i interesa građana u oblasti sporta, odnosno podsticanja i stvaranja uslova za bavljenje sportom, a posebno kod dece, omladine, žena i osoba sa invaliditetom na teritoriji Grada Sombora, Gradsko veće usvojilo je predlog o dodeli besplatnih termina i korišćenja prostora u sportskim objektima kojima upravlja Sportski centar „Soko“ Sombor.

Gradsko veće prihvatilo je i predlog za raspodelu sredstava po konkursu za sufinansiranje programa u oblasti sporta u 2023. godini i to 3.000.000,00 dinara za stipendije najperspektivnijih mladih sportista i 61.000.000,00 dinara za godišnje programe klubova.

Somborski većnici su usvojili zahtev Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor za postavljanje zidnih vitrina na fasadi zgrade ove utanove kulture, na adresi Venac Radomira Putnika 2. Zidne vitrine biće postavljene za potrebe oglašavanja, odnosno informisanja građana u vezi sa predstojećim događajima.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Sombor dobija univerzalnu trim stazu
Somborski polumaraton – druga najbolja trka u Srbiji!

Kategorije

Izbornik