Najnovije

Gradsko veće grada Sombora održalo 205. sednicu

 

  • Gradsko veće grada Sombora održalo je poslednjeg martovskog petka 205. sednicu na čijem dnevnom redu se našlo 6 tačaka dnevnog reda

Na sednici je prihvaćen predlog za zaključenje Ugovora o otuđenju više katastarskih parcela koje se nalaze u Industrijskoj zoni, najpovoljnijem ponuđaču putem prikupljanja ponuda javnim oglasom, a na osnovu odluke o otuđenju koju je donela Skupština grada Sombora na svojoj 29. sednici održanoj 5. marta. Kupac 52 parcele, površine nešto više od 21 hektra je CTP „Property Kappa“ d.o.o. Beograd.

Na 205. sednici Gradskog veća, prihvaćen je i zahtev za učešće Grada Sombora u sufinansiranju aktivnosti Udruženja sportskih ribolovaca „Medžik fiš“ za potrebe održavanja Državnog prvenstva u lovu ribe udicom na plovak. Takođe, izdvojenim sredstvima je planirana izrada dodatnih 25 molova, stepenika sa puta na bent, izrada i postavljanje jarbola za zastave, ravnanje i uređenje prilaznog puta, kao i sanacija postojećih molova.

Povodom zahteva Mesne zajednice „Rastina“, Gradsko veće je odobrilo dodatna sredstva mesnoj zajednici za potrebe uređenja atarskih puteva, kako bi spremno dočekali predstojeću sezonu i olakšali pristup poljoprivrednicima svojim njivama.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Guma-S: Čestitka povodom uskršnjih praznika
Udruženje „Bakin spomenar“ Bezdan nastavlja da raduje mališane

Kategorije

Izbornik