Višejezično

Gradska uprava Sombora organizira javnu raspravu o nacrtu odluke o kriterijumima za raspodjelu sredstava iz gradskog budžeta za financiranje rada nacionalnih vijeća nacionalnih manjina

Vijesti dana – Novosti dana


  • Javna rasprava o nacrtu odluke o kriterijumima za raspodjelu sredstava nacionalnim vijećima Odjeljenje za društvene djelatnosti Gradske uprave grada Sombora organizira javnu raspravu o nacrtu odluke o kriterijumima za raspodjelu sredstava iz budžeta Grada Sombora za financiranje rada nacionalnih vijeća nacionalnih manjina

Javna rasprava traje od 19.srpnja do 5. kolovoza. Predlozi, sugestije i komentari se upućuju u pisanom obliku na adresu Odjeljenja za društvene djelatnosti GU Sombora (Trg cara Uroša broj 1) ili elektronski na adresu: nrosic@sombor.rs.

Javna prezentacija odluke o kriterijumima za raspodjelu sredstava iz budžeta Grada Sombora za financiranje rada nacionalnih savjeta nacionalnih manjina zakazana je za 5. kolovoza u sobi 108 Županije sa početkom u deset časova.

Ivan Karan

Projekat „Novosti dana: Svi jezici jedno blago – multikulturalni Novi Radio Sombor“ sufinansira se iz budžeta grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Veleposlanstvo Republike Hrvatske objavilo Odluku o dodjeli financijskih sredstava za medije
Objavljeni rezultati medijskih natječaja Ministarstva kulture Srbije

Kategorije

Izbornik