Najnovije

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић честитао Васкрс

 

  • Уважено свештенство, поштовани верници, драги суграђани који славите Васкрс по јулијанском календару, у име Града Сомбора и у своје лично име с радошћу у срцу и љубављу за наш град и све наше суграђане честитам вам Васкрс – празник саме сржи вере у Христа и победу живота над смрћу!

Важно је да свакога дана, радећи свако своје послове било на радном месту, било у својим домовима, славимо живот и радујемо се што нам је дато да својим деловањем унапређујемо квалитет живота својих ближњих, али и себе самих!

У данима васкршњих празника имамо понајвише времена да промислимо о неопходности међусобне повезаности и солидарности и осећању задовољства испуњеног радошћу када једни друге дарујемо васкршњим даровима и пружамо помоћ онима којима је наша помоћ потребна.

Доћи ћемо у тим промишљањима до закључка да људско, добронамерно и племенито у нашем бићу никада и ни по коју цену не сме да затаји, јер нас управо те врлине одређују!

Желим да нам овогодишња васкршња поука буде завет и водиља, јер само богати врлинама можемо бити добри својим родитељима, својој деци, својим пријатељима и комшијама, са којима радећи заједно и удруженим снагама, можемо заједницу којој припадамо, а то је наш град Сомбор, изградити, уредити и учинити га лепшим и бољим местом за одрастање и живот наших потомака у част наших предака!

„МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ – ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!“

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Дуборези Сомборца Здравка Боројевића
Уз Васкршњу посланицу Српске Православне Цркве свим читаоцима и слушаоцима Новог Радио Сомбора желимо срећан Васкрс

Kategorije

Izbornik