Najnovije

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković čestita vernicima koji Božić dočekuju po julijanskom kalendaru

 

  • Poštovani sugrađani, uvaženo sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve, dragi vernici 

Dani koji su pred nama predstavljaju najlepše i najradosnije vreme tokom godine, jer su to dani blagosti koji najavljuju rođenje Spasitelja, koji svake godine, iznova, svojom ljubavlju obasjava srca svih verujućih ljudi.

Želim svima, koji praznuju Badnji dan i Božić računajući vreme po julijanskom kalendaru, da budu obasjani hrišćanskom ljubavlju koja nas spaja nadahnuta vrlinama istinskih duhovnih i ljudskih vrednosti: slogom, razumevanjem, dobročinstvom, strpljenjem i praštanjem.

Jedino izmireni sa svojim bližnjima i sami sa sobom možemo usmeriti svoje snage na realizaciju planova i zadataka koji svakoga dana stavljaju na test našu volju i upornost za dobrobit svakog našeg komšije, prijatelja, brata.

Želim da pored ljubavi koja je pokretač svega dobrog, imate dobro zdravlje i sreću koji su nam neophodni da istrajemo i započete poslove uspešno privedemo kraju.

Neka nam je svima dan Hristovog rođenja svetionik koji će obasjavati put kojim zajedno koračamo u cilju razvoja i napretka naše zajednice.

Mir božiji, Hristos se rodi – vaistinu se rodi!


 Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Online izložba „Apatin 2023“
Osnovna obuka vojnika na služenju vojnog roka

Kategorije

Izbornik