Najnovije

GRAD SOMBOR: Sajam roditeljstva prve martovske subote u Somboru

 

  • Sajam roditeljstva biće održan u subotu, 5. marta, u prostorijama Vrtića „Bubamara u Sportskoj ulici u Somboru, sa početkom u 10 časova. Posetioci će imati priliku da se informišu o upisu u vrtić, sistemu usluga, savetima za zdravlje deteta i zanimljivim aktivnostima koje će detinjstvo učiniti još srećnijim

U okviru sajma isplanirane se radionice: „Vežbaj, skači, zajedno smo jači“, Od sportića iz vrtića rastu slatka mala bića“, „Razigrano roditeljstvo“, „Slavimo različitost“, „Godine uzleta“, „Mesto na kome rastemo zajedno“, „Zdrav vrtić“, „Maslačak“, „Podrška porodici i deci“, „Muzika – jezik razumljiv za sve“, „Bezbednost dece u saobraćaju“, „Dojenje – najbolji početak“ i „Prava deteta“.

Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Svetske banke i Grada Sombora, a u partnerstvu sa Predškolskom ustanovom „Vera Gucunja“, Centrom za socijalni rad, Savetom za bezbednost saobraćaja grada Sombora, Domom zdravlja „Dr Đorđe Lazić“, Crvenim krstom Sombor, Muzičkom školom „Petar Konjović“, Udruženjem za podršku osobama sa autizmom „Maslačak“, Unicefom i Pokrajinskim zaštitnikom građana – ombudsmanom.

Pozivamo roditelje da dođu sa svojom decom – navode u gradskoj upravi Grada Sombora – da se zajedno zabave i saznaju nešto novo.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Покрајински омбудсман – Округли сто / „Обавезе према родитељима: Да ли су заборављени“
Država pomaže prilikom kupovine prvog stana ili kuće porodicama u kojima su majke dobile dete od 1. januara 2022.

Kategorije

Izbornik