Najnovije

Grad Sombor: Pri kraju dva važna infrastrukturna projekta

 

  • Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, obišao je danas radove na izgradnji parkinga na prostoru nekadašnjeg preduzeća „Prokupac“, gde se u razgovoru sa predstavnikom nadzornog organa – u ime JKP „Prostor“ Sombor, Zdravkom Pupovcem, informisao o njihovoj dinamici radova i planiranom završetku

Završeno je postavljanje prvog nosećeg sloja asfalta, nakon čega će se u narednim danima asfaltirati završni habajući sloj. Po završetku ovih radova, postaviće se vertikalna i horizontalna signalizacija i pristupiti ozelenjavanju prostora. Izgradnjom novih 80 parking mesta značajnije će se smanjiti gužva u centru grada i olakšati parkiranje sugrađana.

Osim toga, gradonačelnik Ratković je obišao i završne radove na izgradnji lokalnog puta od Bačkog Monoštora do Kupusine, gde su u toku radovi na postavljanju bankina, kao i vertikalne i horizontalne signalizacije.

U narednim danima se očekuje završetak ova dva važna infrastrukturna projekta, a kada budu u potpunosti završena, omogućiće bolju saobraćajnu povezanost između Sombora i Apatina i lakši transport robe, ljudi i usluga, kao i veći broj parking mesta u samom gradu koje će sugrađani moći da koriste.

Lokalna samouprava će nastaviti sa ulaganjima kako u saobraćajnu infrastrukturu, tako i u ostale oblasti koje će omogućiti bolji životni standard sugrađana.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

MUP Srbije: Ne otvarajte lažne SMS i „e-mail“ poruke
Somborski gradski većnici održali 202. sednicu

Kategorije

Izbornik