Mladi

Grad Sombor: Audicija za ovogodišnje takmičenje „Ritam Evrope“

Sa prošlogodišnjeg prijema gradonačelnika Sombora Antonija Ratkovića za predstavnike Sombora Dimitrija Kostića, Lejlu Cvetković i Čabu Kiša

  • Grad Sombor i ove godine će učestvovati na muzičko-scenskom takmičenju za decu i mlade „Ritam Evrope“. Audicija za izbor somborskog predstavnika zakazana je za četvrtak 16. mart sa početkom u 15 časova u Maloj (baletskoj) sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika broj 2

„Ritam Evrope” je najveće muzičko takmičenje u Srbiji, namenjeno mladima od 14 do 21 godine, koji su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Program „Ritam Evrope” ćeu 2023. godini biti emitovan uživo na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću, kao i prethodnih godina.

Odabrani predstavnici gradova i opština će imati priliku da svoj talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom višemesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.

Zainteresovani na audiciju mogu da se se prijave slanjem poruke na instagram nalogu:

@rhythm_of_europe,

ili viber-om/vatsap-om na telefon:

+381 60 65 55 013.

Potrebno je da prijava sadrži ime i prezime, godinu rođenja i grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu da se prijave sa jednog naloga, tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na audiciju treba da ponesu na flešu (USB)  muziku uz koju će igrati i plesati.

Ukoliko mladi iz bilo kojih razloga nisu u mogućnosti da se prijave, mogu se pojaviti na samoj audiciji i predstaviti svoj talenat u pesmi ili plesu.

Finale ovogodišnjeg festivala „Ritam Evrope“, na kojem će učestvovati odabrani predstavnici gradova i opština, biće održano u Zrenjaninu, a pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju putem SMS-a. Finale televizijskog prenosa biće emitovano u prenosu na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.

Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu:

www.theeurope.eu.

Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format, najveći ove vrste u zemlji, daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske unije, Australije i Izraela.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Fondacija Ana i Vlade Divac: Podržano 13 projekata mladih u Zaječaru
Produžene prijave za grupe podrške „Petra Divac: Usvojeni za usvojene“

Kategorije

Izbornik