Najnovije

Fotoreportaža: Kontićev somborski Jesenji festival cveća

 

  • Sombor je i sredinom oktobra zamirisao ovim gradom po mnogo čemu posebnim, istovremeno i jesenjim – i prolećnim bojama, za to je po ko zna koji put zaslužan dugogodišnji slobodno možemo reći, neimar Sombora Dušan Kontić, a o čemu se lepom radi već znaju mnogi:

Od 13. do 15. oktobra zašarenio je glavnom somborskom ulicom, Kralja Petra I, Jesenji festival cveća, jedna od brojnih ideja Dušana Kontića, društveno-sportskog, kulturološkog i mnogo čega drugog znajkovitog za ovaj grad, radnika, koji se potrudio za nova lepa iznenađenja. Uz izlagače cveća i svih vrsta ukrasa od latica bezbrojnih lepota, stali su i zanatlije, pa je sve lepo skladno upotpunjeno svakolikom tradicijom od Sombora grada.

Uz podršku Turističke organizacije grada Sombora i Gradske uprave sve je zaokruženo na visini somborske prepoznatljivosti, a Dušan je dokazao nije teško biti kavaljer. Naprotiv, svoje kavaljerstvo prema voljenom gradu, Kontić itekako zna da ispolji, a brojni gosti imaju šta da zabeleže.

Isto kao i naša Mirjana Perić, koja se potrudila da prošeta jednog neobičnog somborskog petka u sred oktobra i uradi fotografije koje možete da pogledate u svojoj atraktivnosti, sem u naslovnoj i u slajdovima ispod teksta.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Usvojena odluka o rebalansu budžeta za 2022.
Spektakl u najavi – 26. Apatinski Dunavski polumaraton

Kategorije

Izbornik