Humanitarno

Fondacija Delije: Humanitarni turnir „Sombor za Kosmet“ prikupljeno 300 hiljada dinara

 

  • Proteklog vikenda (17. aprila) u Sokolskom domu u Somboru održan je humanitarni turnir u malom fudbalu „Sombor za Kosmet“ u organizaciji „Fondacije Delije“ na kojem su učestvovale 24 ekipe. Pehar za prvo mesto je osvojila ekipa „Spartak Moskva“ sa svojom borbenošću i trudom osvojili su i sliku

Pehar i puzle za drugo mesto su osvojili mladi fudbaleri pod nazivom „Barsa“ dok su treće mesto zauzeli momci iz ekipe „Čonoplja“, oni su takođe kući otišli sa puzlama i peharom.

Na turniru se najbolje pokazao mladi igrač Anđelko Pavlović iz drugoplasirane ekipe „Barsa“ i dobio je pehar za najboljeg igrača. Po rečima publike i učesnika turnir je protekao u prelepoj sportskoj i takmičarskoj atmosferi.

Na turniru je prikupljeno oko 300.000 dinara za narod i svetinje na Kosovu i Metohiji. Kao organizatori želimo da se zahvalimo svim učesnicima i gledaocima što su svojim prisustvom ulepšali ovaj događaj i naravno želimo da se zahvalimo svim sponzorima koji su pomogli kako bi se skupila ova neverovatna cifra – srdačno se zahvaljuju organizatori i dopunjuju:

– Ponosni smo na naš grad Sombor i na naše sugrađane što smo svi zajedno pomogli našem narodu sa naše južne pokrajine. Turnir je organizovan u sklopu Vaskršnje akcije.

„Fondacija Delije“ već dugi niz godina organizuje Vaskršnju akciju za naš narod na Kosovu i Metohiji. Po prvi put u našem gradu je organizovan ovakav turnir i nadamo se da će ovaj turnir u Somboru postati tradicionalan. 

= SMS NA 1817 !

Beleži, izveštava: Vukašin Vuković

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Crveni krst Srbije održaće u Somboru obuku sportskih radnika Sportskog saveza Sombora u merama oživljavanja
Somborski plesači ponovo zajedno uživo: Humanitarno na Svetski dan plesa, 29. april

Kategorije

Izbornik