Kultura

Festival “Novi balkanski ritam” Crowdfunding kampanja

 

  • Pozorišni i muzički duo Alice in WonderBand  sa Fruške gore pokrenuo je crowdfunding kampanju za “Novi balkanski ritam”, drugi po redu internacionalni festival telesne muzike, jedini događaj ove vrste u regionu

Muzički i pozorišni izvođači i pedagozi, Ana Vrbaški i Marko Dinjaški, pozvali su vrsne umetnike da im se pridruže od 25. do 27. avgusta u Sremskim Karlovcima. Predavači i izvođači na festivalu, osim ovih domaćih umetnika, biće Maks Polak (Max Pollak) iz Njujorka, Ana Ljombart (Anna Llombart) iz Barselone i Ben Šic (Ben Schuetz) iz Hamburga. Očekuju nas i gosti iznenađenja iz regiona.

Učesnici će imati priliku da pohađaju dvanaest radionica telesne muzike na festivalu “Novi balkanski ritam”. U okviru kampanje na raspolaganju su različite nagrade, a velik deo su paketi radionica, sa smeštajem i hranom ili bez, u pretprodaji.

Kampanja je počela već 14. marta i traje do 25. aprila.

Partneri na festivalu su Turistička organizacija opštine Sremski Karlovci, Pokret gorana Vojvodine, Ekološki centar “Radulovački”, SOŠO “Milan Petrović”, Novi Sad, a festival organizuje Udruženje “Otvoreni krug Novi Sad”. Kampanja je realizovana na platformi “Dobri Dabar” udruženja “Loud crowd”.

Pročitajte više na crowdfunding platformi „Dobri dabar“:

https://dobridabar.com/kampanja/festival-novi-balkanski-ritam-2

Promo video:

O Alice in WonderBand više na njihovom sajtu:

https://aliceinwonderband.com/

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Izložba „Partizanka i Fragonar. Kolekcija slika Jovanke Broz“ u Somboru
Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“: Viki Senior u Somboru

Kategorije

Izbornik