Sport

Ekipno 1. mesto za Klub dizača tegova Radnički Sombor

 

  • U Baču je protekle subote u velikoj sportskoj hali održano Prvenstvo Vojvodine u dizanju tegova za takmičare do 15 godina. Učestvovalo je više od 50 takmičara 

Somborski Klub dizača tegova Radnički se predstavio sa sedmoro takmičara. Bili su to Tajana Merl (49 kg), Teodora Vrbljanac (49 kg), Maša Rakonca (55 kg), Ana Pokrajac (55 kg), Mia Džinić (55 kg), Nikola Martinović (55 kg), David Milošević (61 kg).

Tajana, Nikola i David su svojim izvanrednim nastupima osvojili prva mesta u svojim kategorijama, Teodora i Maša su bile druge, Mia treća, a Ana je zauzela četvrto mesto.

Važno je pomenuti da su devojčice somborskog kluba u ekipnoj konkurenciji nadmašile sve ostale i ubedljivo zauzele prvo mesto.

  • Veoma veliki broj dece kako iz somborskog, tako i ostalih klubova je bila karakteristika ovog takmičenja i po tome se vidi da pedagoški rad i treninzi sa najmlađim uzrastom sportista ne nedostaju i da je budućnost olimpijskog dizanja u našem gradu i šire veoma izvesna – reči su trenera KDT Radničkog Petra Ranga.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Rvački klub Radnički: Dugovečna trofejna sportska porodica
Nastavlja se pobednički niz somborskih košarkaša

Kategorije

Izbornik