Sport

Ekipa Radničkog među najboljima u Srbiji

 

  • Prošli vikend bio je veoma uspešan za rvače RK „Radnički“ iz Sombora

U subotu, 25. februara  je održan Kup Srbije za pionire U13, gde je ekipa „Radničkog“ osvojila ubedljivo prvo mesto sa 131 bodom, skoro 30 bodova više od drugoplasirane ekipe Herkulesa iz Gornjeg Brega. Na Kupu je učestvovalo 18 klubova i 87 takmičara. Zlatnu medalju osvojio je Uroš Ilić koji je imao ubedljive 4 pobede u kategoriji do 60kg i time je pokazao da je mnogo napredovao u odnosu na prošlu godinu. U kategoriji do 70kg Mladen Batalo sa 2 pobede ulazi u finale, te u finalu gubi i osvoja srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Jovan Kosovac u kategoriji do 44kg, Nemanja Lončarević do 48kg, Ištvan Šota do 37kg i Fedor Sekulić u kategoriji do 31kg. Odlične borbe prikazao je i Marko Mamula koji sa 2 pobede i 2 poraza osvaja peto mesto, kao i Filip Lakatoš do 85kg. U borbi za medalju našli su se i Nemanja Nikolić, Miloš Ranisavljević i Arnold Šasivarević.

Sledećeg dana održan je Kup Srbije za pionire U11 za dečake i devojčice. Ekipa Radničkog u muškoj konkurenciji je zauzela ekipno 3. mesto od 13 klubova, dok je u ženskoj konkurenciji plasirana na 2. mesto ekipno. Zlatne medalje osvojili su Aleksa Anđelić, Danijel Bojanić i Sonja Ilić. Srebrne medalje zaslužili su Peter Fridrik, Adrian Dobi, Ivana Farago, dok su bronzane medalje osvojili su Danijel Bujak, Arnold Šasivarević i Dragan Laubenštajn. Bez medalja ostali su Konstantin Lazić, Nemanja Nikolić, Robert Bujak i Mane Kukić.

Predsednik kluba Vladimir Krstić zadovoljan je učinkom ovih mladih rvača, kao i svojih trenera Milana MarićaIgora Frgića i u narednom periodu očekuje još bolje rezultate sa našim šampionima.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Dva zlata i dva srebra za KBS GALAKTIK prava mera za novu sezonu
Budi zdrava vežbaj sa nama u naseljenom mestu Gakovo

Kategorije

Izbornik