Najnovije

Dve osobe poginule minule sedmice na području PU Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 19 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe poginule, a 20 je zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci četiri, a zbog nasilničke vožnje dva vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, a 10 je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je sedam vozača, a dva zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač, a dva zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, a šest je lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, kao i dva zbog nasilničke vožnje.

Napisano je 87 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 391 prekršajni nalog.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Uz katolički Božić: Sa mise u Karmelićanskoj crkvi u Somboru
Vučić: Veliki broj mesta u Vojvodini biće na mapi najboljih puteva u Srbiji

Kategorije

Izbornik