Saobraćaj

Dvanaest saobraćajnih nezgoda prethodne nedelje na području PU Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Zbog nasilničke vožnje zadržan je jedan vozač, zbog vožnje pod dejstvom alkohola 13, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su dva vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede, a tri lake. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a jedna lake.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač.

Napisano je 93 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 459 prekršajnih naloga.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

PU Sombor: 12 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice
PU Sombor: Devet saobraćajnih nezgoda minule sedmice

Kategorije

Izbornik