Najnovije

Drugi „Breg fest“ oduševio brojne prisutne

 

  • U organizaciji Mesne zajednice „Bački Breg“, a pod pokroviteljstvom Grada Sombora, održan je drugi po redu „Breg fest“ koji je okupio veliki broj vrsnih majstora u kuvanju paprikaša i brojnih sugrađana koji su prisustvovali ovom događaju

U ime lokalne samouprave, sugrađane je pozdravio gradonačelnik Antonio Ratković koji se zahvalio domaćinima na organizaciji ovako lepog događaja i dodao da će Grad dodatno podržati ovakve manifestacije kako bi bile još bolje i uspešnije.

  • Dragi moji Brežani, dragi moji gosti iz ostalih naseljenih mesta, velika mi je čast što mogu da vam se obratim ispred Grada Sombora. Srce mi je zaista puno kada vidim da nešto što smo sanjali pre par godina, a to je da u svakom naseljenom mestu organizujemo po neku manifestaciju, u tome i uspemo, a sada smo već na drugom „Breg festu“ i podignuta je lestvica gore, tako da će organizatorima sledeće godine biti značajno teže da ovaj uspeh nadmaše. Osim kuvanja paprikaša svi Brežani, ali i ostali naši gosti iz drugih mesta, moći će da uživaju u koncertu Dženana Lončarevića. Kao Grad ćemo u narednim godinama dodatno podržati manifestacije u svim naseljenim mestima jer verujem da to znači meštanima, ali i posetiocima koji sigurno da imaju šta da vide kada dođu kod nas – rekao je gradonačelnik Ratković u svom obraćanju.

Kao znak zahvalnosti za organizaciju „Breg fest-a“ i svega onog što čini za ovo naseljeno mesto, gradonačelnik Antonio Ratković uručio je uramljenu sliku i dres FK „Dinamo 1923“ organizatoru i sekretaru Mesne zajednice „Bački Breg“ Miju Krišti.

U uvodnom delu programa, goste su zabavljali Milan i Miloš na harmonici i kvalijaturi, a za kraj programa, brojna publika mogla je da uživa u izvanrednom koncertu Dženana Lončarevića.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , ,

Povezani članci

11. Međunarodna filatelistička izložba u sklopu Apatinskih ribarskih večeri
Trag fondacija objavila treći konkurs za program za mlade istraživače/-ice „Pokret Polet“

Kategorije

Izbornik