Saobraćaj

Deset saobraćajnih nezgoda prošle nedelje na području PU Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo teške, a osam lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet vozača, zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci dva, a zbog nasilničke vožnje jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile teške i tri lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a četiri su lakše povređene. Zbog nasilničke vožnje zadržan je jedan vozač, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržana su po dva vozača.

Napisano je 49 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 368 prekršajnih naloga.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju
Sedamnaest saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području PU Sombor

Kategorije

Izbornik