Najnovije

Deset miliona dinara za sanaciju kuća i stanova u Opštini Odžaci

 

  • Ugovori građanima po osnovu konkursa za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, dodeljeni su protekle srede na teritoriji opštine Odžaci

Ovaj konkurs opština Odžaci realizovala je u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike. Potpisana su ukupno 104 ugovora, kako bi građani mogli da primene neku od 10 mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, za koje su Ministarstvo i opština Odžaci opredelili ukupno 10 miliona dinara.

Predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić istakao je da lokalna samouprava već nekoliko godina u saradnji sa resornim ministarstvom pruža podršku građanima koji se opredele za energetsku sanaciju svojih stambenih objekata, kako bi ostvarili uštede u potrošnji energenata, kroz sufinansiranje mera. Svake godine je sve veće interesovanje građana, koji konkurišu za ova sredstva, što pokazuje da opština Odžaci prepoznaje potrebe građana i da u saradnji sa nadležnim ministarstvom sufinansira energetsku sanaciju stambenih objekata u svim mestima opštine.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: ,

Povezani članci

Održana sedamnaesta dodela Virtus nagrada za filantropiju
Opštini Kula 3 miliona dinara od Ministarstva za brigu o porodici

Kategorije

Izbornik