Najnovije

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini izlazi na izbore za Hrvatsko nacionalno vijeće

 

  • Predsjedništvo Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini, na sjednici održanoj 8. rujna 2022, jednoglasno je donijelo odluku da će DSHV izaći na izbore za Hrvatsko nacionalno vijeće, koji su raspisani 5. rujna, i pozvao svoje članove da se uključe u izbore

Konstatirano je da model izbora za IV. saziv HNV-a, koju je predvodio DSHV, ne bi trebalo mijenjati. U tom je smislu Predsjedništvo DSHV-a donijelo odluku da DSHV ponovno bude glavna podrška izborne platforme za V. saziv Hrvatskog nacionalnog vijeća „HRvati i dalje ZAjedno“.

U programskom smislu, Izborna platforma za V. saziv Hrvatskog nacionalnog vijeća bit će platforma kontinuiteta. Uskoro bit će objelodanjena Platforma, a Izborni stožer će organizirati prikupljanje potpisa podrške elektorima.

Sve potrebne informacije, moći će se dobiti na ponovno aktivnoj stranici „HRvati i dalje ZAjedno“.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Prvo izdanje festivala “Novi balkanski ritam”
Lidija Škorućak, Somborka u ekipi novog svetski prestižnog priznanja: EMMY nagrada

Kategorije

Izbornik