Najnovije

Dan otvorenih vrata preduzeća Vojput i Boje – preraslo u tradiciju

 

  • Preduzeće „Vojput“ d.o.o. Subotica i „Boja“ d.o.o. Sombor, organizovali su „Dan otvorenih vrata“ sa ciljem prikazivanja opreme i mehanizacije kojom raspolažu, kako porodicama zaposlenih, tako i zainteresovanim sugrađanima. Tim povodom, događaju je prisustvovao i gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, koji je uz vlasnika i direktora „Vojput-a“ Gorana Jankovića i zamenika generalnog direktora „Boja“ Dragana Kusonića, obišao izloženu opremu

Tokom obilaska mehanizacije i opreme, vlasnik i direktor „Vojput-a“ Goran Janković, zahvalio se gradonačelniku Ratkoviću na poseti i dodao da je ovaj događaj porodičnog karaktera, gde zaposleni zajedno sa svojim porodicama mogu da dođu i opuste se uz druženje i razgledanje brojne opreme koju poseduju.

  • Evo tradicionalno sada već treću godinu održavamo manifestaciju „Dan otvorenih vrata“. Ovo je događaj koji je namenjen za naše zaposlene i njihove porodice kako bi došli i videli sa čim njihovi roditelji rade i u kakvoj atmosferi rade, ali i za naše sugrađane koji žele da dođu i vide kako jedna firma funkcioniše i sa čim raspolaže. Po prvi put u ovaj događaj je uključena i „Boja“ d.o.o. Sombor koja je ujedno i vlasnik „Vojput“ d.o.o Subotica i koja je izložila i svoju opremu i mašine s kojima rade, tako da smo prikazali jednu celovitu sliku da se vidi šta je sve to što ove dve firme mogu da ponude. Ovde je izložen samo deo opreme koji posedujemo, oko 50 kamiona, 15 mašina za obeležavanje, brojna putnička i servisna vozila i drugo. Drago mi je da iz godine u godinu, naši radnici sve više ovo prepoznaju kao jedan familijaran događaj gde mogu da uživaju u porodičnoj atmosferi i da se opuste. Posebno mi je drago što vidim sve više i više mladih članova koji dolaze i uživaju u izloženoj opremi i svakako planiramo da proširimo ovaj događaj i da mu damo neki širi kontekst. Na kraju, želim da se zahvalim svojim saradnicima i zaposlenima na svemu onom što su do sada uradili, a posebno želim da se zahvalim gradonačelniku Antoniju Ratkoviću koji je izdvojio vreme da dođe i vidi sa čime sve raspolažemo – rekao je Janković.

„Boja“ je okrenuta završnim radovima u putogradnji, odnosno postavljanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije, dok je s druge strane „Vojput“ namenjen izgradnji i održavanju puteva. Vozni park kompanije „Vojput“ i „Boja“ čine veliki broj vozila, kako putničkih namenjenih zaposlenima, tako i radnih mašina kojima se grade, održavaju i obeležavaju putevi i saobraćajnice.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Apatinac Predrag Lovrić pobednik 27. Somborskog kotlića
Crveni krst Sombor u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akciju

Kategorije

Izbornik