Region

Crna Gora: Učlani se u mrežu NVO sjevera

Naslovna: Civilni sektor na sjeveru Crne Gore ima važnu ulogu u edukaciji, informisanju i kreiranju javnog mnjenja o procesu intergracija Crne Gore u Evropskoj Uniji – Željko Đukić, izvršni direktor NVO “Multimedijal Montenegro“

  • NVO “Multimedijal Montenegro“ organizuje prvi sastanak sa nvo organizacijama sjevera, da se učlane u mrežu nvo kako bi se okupili i udruženo promovisali EU vrijednosti. Važno je da civilni sektor preuzme vodeću ulogu u informisanju šire javnosti o samoj EU, prenošenjem važnosti EU intergracija i dosadašnjoj pomoći EU Crnoj Gori, kazao je izvršni direktor NVO “Multimedijal Montenegro“ Željko Đukić

On je kazao da civilni sektor na sjeveru Crne Gore ima važnu ulogu u edukaciji, informisanju i kreiranju javnog mnjenja o procesu intergracija Crne Gore u Evropskoj Uniji. Jedan od glavnih ciljeva jeste da pojača kapicet NVO da budu profesionalnije, učinkovitije, odgovornije, i neizvjesnije i vidljiviji akteri u parcipativnom demokratskom procesu u zemlji.

On je ovim putem, pozvao sve nvo organizacije sa sjevera Crne Gore da ispune i pošalju aplikativnu formu koja je dostupna na sajtu:

www.mne.me

– Prvi inicijalni sastanak je održatn poslednjeg julskog ponedjeljka u prostorijama EU kutka u ulici Slobodana Penezića u Bijelom Polju – kazao je Dragan Đukić. Izvešćemo o daljem razvoju događaja nvo mreže na sjeveru Crne Gore.

Tekst i foto: Jovan Šćekić

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Mladi sportski asovi regiona: Makaranin IVAN OKMAŽIĆ – Stipendist Zaklade Marin Čilić
Reagovanje na hapšenje ekoloških aktivista

Kategorije

Izbornik