Najnovije

Божићна порука Новог Радио Сомбора: Мир сваком, љубав да вас чува, у слободи истрајте

 

  • Наше Божићне жеље у темељу су једноставности: како бисмо остварили савршенство сопствених мисли, идеја, навика и амбиција, преточених у стварност свециљних резултата на многим важним пољима живота у којима љубав станује, будимо што ближи једни другима. Солидарност, пружена рука, осмех и јасан поглед – ништа од тога лакше. Нити лепше

Желимо вам што више истинитих и корисних информација. Са наше стране, потрудићемо се да их буде понајвећма. И више него до сада. Што више јасних речи, фотографија које живот сведоче, а само за љубав испред, знају. Уз обећање: наше гесло и даље ће, док је и нас, остати – Сви смо једно, мото – Само позитивно, циљ – Зближавања.

Ма где се у овим светим и светлим тренуцима на Божић, по јулијанском календару 7. јануара и у било којем крају света налазили, знајте, да увек неко мисли на вас. И никада нећете бити сами, већ напротив у друштву оних које волите и који ће знати да вам љубав узврате. Као и уз сваку вест на овим страницама вашег и нашег портала, тако и у свакој ноти, изговореној речи или поруци, у радио програму, овог двоструког електронског медија – јер, због вас постојимо и радимо.

И у сваком вашем загрљају нек’ будан остане само мир. Који до сваке слободе води.

Мир Божји – Христос се роди

Ваш Нови Радио Сомбор

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Zapaljen Badnjak u Somboru
Nena Blagojev čestitala Božić svim našim čitaocima i slušaocima

Kategorije

Izbornik