Sport

Beach volley 9. put pred somborskim poklonicima popularnog letnjeg sporta

 

  • Grad Sombor i Sportski centar „Soko“ Sombor, uz tehničku podršku Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog kluba „Sombor“, organizuju 9. turnir u odbojci na pesku – popularni beach volley

Profesionalni turnir zakazan he od 28. do 30. jula, na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, a mečevi će se igrati u toku dana i pod reflektorima,

  • Zbog najvećeg broja prijavljenih ekipa do sada, navodi Miloš Aleksić, u ime organizatora, u petak, 28. jula, biće održane najpre kvalifikacione utakmice od 19 časova.

Tokom naredna dva dana u subotu i nedelju utakmice će proticati u 10 časova I ljubitelji popularnog letnje sporta moći će uživaju tokom čitavog dana.

Finala su predviđena trećeg dana turnira, u nedelju, 30.  jula. od 20 časova u ženskoj konkurenciji, a od 21 i finale u nadmetanju muških sastava, nakon čega sledi proglašenje pobednika i dodela trofeja.

Takođe, od 31. jula do 3. avgusta, biće održan  i Međunarodni rekreativni turnir koji iz godine u godinu okuplja veliki broj ljubitelja odbojke na pesku. Osim domaćih ekipa, na turniru će učestvovati gosti iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Sombor među domaćinima „mts streetball“ lige 3h3 u basketu
Sombor prvi put domaćin „mts 3×3 Streetball” lige Srbije

Kategorije

Izbornik