Humanitarno

Antonio Ratković gradonačelnik Sombora pridružio se sugrađanima u prvoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog davanja

 

  • Gradska organizacija crvenog krsta Sombor i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine danas su organizovali prvu akciju dobrovoljnog davanja krvi u 2023. godini

Akcija je održana u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor, a sugrađanima koji su odlučili da pruže podršku onima kojima je to najpotrebnije, priključio se i gradonačelnik Sombora Antonio Ratković.

Gradonačelnik je ovom prilikom apelovao na sve koji su u mogućnosti da se priključe akcijama i postanu dobrovoljni davaoci krvi.

  • Kraj godine i početak nove je vreme sabiranja i pravljenja balansa ne samo institucija nego i svakog čoveka. Razmišljamo šta su drugi učinili za nas, ali i šta smo mi učinili za druge. Danas sam ponovo poželeo da svratim do Crvenog krsta i još jednom dam krv za naše sugrađane i apelujem i na vas da to učinite. Dobro se dobrim vraća! Empatija – osećaj za druge ljude je dokaz da nismo samo fokusirani na sebe, nego da umemo da spoznamo tuđe potrebe i olakšamo tuđu nevolju i donosi posebnu ispunjenost i zadovoljstvo – poručio je gradonačelnik Ratković.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Još jedna božićna akcija RNT-a u Prihvatilištu za decu u Beogradu
Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Kategorije

Izbornik