Najnovije

Antonio Ratković: U 2023. nastavljamo sa ulaganjima

 

  • Dragi sugrađani,

2022. godina bila je za Grad Sombor uprkos brojnim izazovima sa kojima se čitav svet suočava, godina izgradnje, velikih infrastrukturnih radova i ulaganja. Uhvatili smo se u koštac sa izazovima koji su stari više decenija kako bismo došli do dugoročnih strateških rešenja za bolji život naših sugrađana ravnomerno u svim naseljenim mestima – kaže u svojoj čestitki povodom novogodišnjih praznika gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i dopunjuje:

  • Rešavanje vodosnabdevanja u seoskim sredinama, preko trideset kilometara rekonstruisanih puteva, rekonstrukcija i opremanje porodilišta, domova zdravlja u gradu i naseljenim mestima, uređenja trgova i šetališta, zatvorena pijaca, domovi kulture u selima, izgradnja dečijih boravaka, sportskih hala…

U 2023. godini nastavljamo sa ulaganjima u duhu odgovorne, promišljene i razvojne politike Aleksandra Vučića uz veliki broj mera koje imaju za cilj sprovođenje socijalno odgovorne politike i brigu o svim kategorijama stanovništva (od naših najmlađih Somboraca, do socijalno ugroženih kategorija, ulaganje u našu pamet, naše mlade i talentovane sugrađane, oživljavanje seoskih domaćinstava, povratak mladih na selo, do brige o našim penzionerima.)

Nastavljamo sa ulaganjima u zdravstvo kako bi zdravstvena zaštita bila dostupna svakom našem sugrađaninu, a zaposleni imali adekvatne uslove za rad. Izgradićemo novi blok vrtića kako bismo smanjili liste čekanja. Nastavljamo sa obnavljanjem škola, a čeka nas i završetak izgradnje sale u Srednjoj tehničkoj školi i uspostavljanje omladinskog centra.

Rešavamo pitanje vodosnabdevanja u Kolutu, Staparu, Doroslovu i Stanišiću, a počinjemo i sa velikim projektom izgradnje kanalizacije. 2023. biće godina velikih radova na novim saobraćajnicama, rekonstrukciji ulica, novih kružnih tokova, parking mesta. Opremaćemo industrijsku zonu i nastavićemo sa ulaganjima u objekte ustanova kulture i sportske hale.

U Novoj godini želim svima pre svega dobrog zdravlja, radosti u srcu, ljubavi i više razumevanja za one koji su drugačiji od nas. Želim nam svima da se ne pravdamo okolnostima već da stvaramo dobre prilike i da vredno i strpljivo radimo na njihovom ostvarenju! Neka se nižu radosni dani! Srećna Nova godina!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Praznične poruke Novog Radio Sombora
Novače, srećno: Poznat žreb za „Adelaide International 1“

Kategorije

Izbornik