Najnovije

Antonija Nađ Kosanović: Cilj Evropske nedelje sporta je da što šira populacija bude uključena u sport i fizičke aktivnosti

 

  • Obeležavanje Evropske nedelje sporta počelo je danas u Somboru programom „Put oko Evrope“. Učenici su se takmičili u košarkaškim elementima

U okviru obeležavanja Evropske nedelje sporta koju organizuju Grad Sombor, Olimpijski komitet Srbije i Ministarstvo omladine i sporta biće priređene brojne sportske aktivnosti. Članica Gradskog veća za sport, omladinu, decu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović pozvala je sugrađane da se pridruže centralnoj manifestaciji koja je zakakana za utorak, 27. septembar, na trgu Svetog Đorđa, sa početkom u 10 časova.

  • Cilj ove manifestacije je da uključimo širu populaciju u sport i fizičke aktivnosti i podignemo svest koliko je bitno da se svi bavimo sportom. Ove nedelje ćemo organizovati veliki broj fizičkih aktivnosti, kao što su javni čas rekreacije, susreti u rukometu, odbojci, biciklistička tura, javni čas fudbala, kajak4All – kajak za sve, a 27. septembra ćemo organizovati centralnu manifestaciju gde će biti uključeni svi koji žele da budu deo jedne zaista lepe manifestacije pod nazivom Sportski miks gde ćemo imati elemente javnog časa rekreacije za žene, zumbe i fitnesa, plesne korake i tu će biti i Crveni krst sa radionicama za decu, tako da su svi pozvani da nam se pridruže ovde, u 10 časova. Želimo da kroz zabavu, kroz druženje, kroz uživanje deci približimo sport i uključimo ih u fizičke aktivnosti u nadi da će oni ostati u jednoj od sportskih grana – poručila je u svom pozivu Antonija Nađ Kosanović.

Evropska nedelja sporta pokrenuta je od strane Evropske komisije i protiče u gradovima širom Evrope. od 23. do 30. septembra.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Više od 500 slobodnih radnih mesta na Sajmu zapošljavanja u Somboru
Gradsko veće Sombor: Deci iz naseljenih mesta omogućen prevoz na Kros RTS-a

Kategorije

Izbornik