Najnovije

Antonela Doko predstavlja snažnu baladu „Imamo li problem“

 

  • Njena energija na pozornici je zadivljujuća, njen glas neverovatan, komunikacija s publikom očaravajuća, a svakom novom pjesmom iznova oduševi

Riječ je o talentovanoj Antoneli Doko koja predstavlja novi singl “Imamo li problem”, snažnu emotivnu baladu u kojoj uz fantastičan aranžman do izražaja dolazi muzički autentičan i predivan Antonelin vokal.

  • Pesma je osmišljena i napravljena u našoj maloj laboratoriji zvuka s istim proverenim timom koji čine Ines Prajo, Arijana Kunštek, Ivo Popeskić i ja, uz podršku izvrsnih muzičara Henrija Radanovića, Ivana Pešuta, Marka Lazarića i naše drage Martine Majerle. ‘Imamo li problem’ govori o svima nama i svima vama u ovom trenutku, ali i svemu što je prethodilo našem danas i određuje naše sutra. Kad pažljivo i preslušate sve će vam biti jasno. Nije smisao muzike da uz nju samo plešemo ili zatvorimo oči, udobno se smestimo i prepustimo, ponekad treba puno više od toga ili ipak imamo problem – navodi Antonela o svom novom singlu.

Muzičku karijeru započela je pre svoje punoletnosti te je brzo bila svrstana među najkvalitetnije izvođače domaće muzučke scene. Najmlađa je dobitnica Porina, najprestižnije muzičke nagrade, i to za Najboljeg novog izvođača 2017. godine. Iza sebe ima studijski album “O čemu pričamo” na kojem se nalaze hitovi “Tako kažeš”, “Odlična stvar” i “Onaj dan”.

Poslušajte pesmu „Imamo li problem“:

Izdavač:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

U Somboru održano 10. jubilarno Crnogorsko veče
U Staparu održana promocija knjige Djure Vlaškalića DAMANATIO MEMORIAE

Kategorije

Izbornik