Kultura

Alisa: Telesna muzika u maju

 

  • Reč meseca (i po) za nas je crowdfunding za festival Novi balkanski ritam! Napolju ptičice pevaju i sunce sija, a mi smo u dnevnoj sobi za kompjuterom i telefonom: planiramo kampanju, proveravamo rezultate konkursa (ne, niko nas nije podržao), komuniciramo sa internacionalnim umetnicima, sa dizajnerkama, snimateljem, montažerom i: srećni smo što smo bili dovoljno pametni da shvatimo na vreme da ne možemo da se oslonimo na državne i kulturne fondove i da potražimo podršku na jedinom mestu na kojem je imamo – u zajednici! Kampanju prikupljanja sredstava realizujemo na platformi Dobri Dabar.

Sledeće nedelje počinjemo kampanju prikupljanja sredstava za prvi internacionalni festival telesne muzike u Srbiji i regionu. Festival planiramo od 22. do 25. septembra u Sremskim Karlovcima u Ekološkom centru Radulovački. Dovešćemo predavače iz Amerike, Španije i Nemačke.

Pošto su nas naše majke pametno učile da se od ljubavi ne živi (iako se trudimo da ih opovrgnemo već četvrt veka), u maju ćemo, konačno, nastupati i ponovo držati radionice.

Predstavu Kiss izvešćemo 20. maja u 20 h na Cu’fus festu u Samoboru, a 22. maja ćemo održati radionicu Telo kao instrument u sjajnom prostoru Fitness of Samobor. I ovaj put će nam oko organizacije pomoći Centar za kazalište potlačenih POKAZ i udruga Cirkultura.

Pohitajte da se prijavite, broj učesnika je ograničen.

Komični mjuzikl Kiss konačno gostuje u Beogradu na Akademiji 28,  26. maja u 20 h, u organizaciji agencije My Way.

Karte su u prodaji.
Pročitajte i ostale vesti o majskim aktivnostima na našem sajtu.

Srdjan Acanski, B.Sc. in travel  management

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor

(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Gradska biblioteka „Karlo Bijelicki“ Sombor: Promocija knjige poema Danijele Repman
Gradski muzej Sombor originalno: Čajanka sa prijateljima

Kategorije

Izbornik