Mladi

Alice in Wonderband u avgustu

 

  • Dok se svi krčkamo pod letnjim suncem i pretražujemo nebo u potrazi za oblacima, mi se bavimo tekućim i budućim projektima. I uživamo u letu! Što i vama želimo

Pripremamo prvi festival telesne muzike u Srbiji, Novi balkanski ritam: organizujemo, tražimo sponzore, pripremamo materijal za medije, ali pripremamo i radionice i materijal za muzičku rezidenciju. Objavili smo program festivala opis radionica – proverite na našem sajtu.

Pakete radionica možete kupiti preko GigsTix servisa. Početkom septembra će poskupeti – požurite da nam se pridružite po ovim cenama.

Pođite na ritmičko putovanje sa Maksom Polakom, istražite ritmove Argentine i Perua sa Benom Šicom, upoznajte pirinejske ritmove sa Anom Ljombart i nepravilne ritmove Balkana sa Anom i Markom.

Preko leta vredno radimo na pesmama za koje su tekstove napisali osnovci iz OŠ 23. oktobar iz Sremskih Karlovaca u okviru projekta Detlići – telesna muzika za decu podržanog od Trag fondacije. Nađite pesme na našem novootvorenom TikTok profilu i ostalim društvenim mrežama.

Pojavljivanje na ovoj društvenoj mreži nas je upoznalo sa zanimljivim fenomenom koji je učinio naš video Ljudi, ne bacajte smeće viralnim. Bez obzira na različite komentare i sve „obožavaoce“ koji su obrađivali naše video snimke, celom regionu u ušima bruji tekst ekološke pesme koju su napisali osnovci. Da se čuje i dečiji glas – pa makar i preko nas.

TikTok profil Alice in WonderBand

Akreditovali smo seminar Brojalice i telesna muzika kao sredstvo rada u razvoju govora predškolskog deteta kod Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja. Od jeseni novi seminari. Seminar nosi 24 boda, a sprovodimo ga u saradnji sa Vesnom Stanimirović i ekološkom predškolskom ustanovom Stonogica.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium „Sve je lako kad si mlad 5“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Image:© Shutterstock / AcanskiS / NRS02

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Putešestvije 15: Drina reka koja spaja, od Foče preko Goražda do Višegrada
Discont DIY: Pank na salašu vol.7

Kategorije

Izbornik