Sport

OK „Volejstars“ Kljajićevo proslavio međunarodnom utakmicom ulazak u elitni rang

 

  • U velikoj sali Gradske hale „Mostonga“, protekle subote je u organizaciji Odbojkaškog kluba „Volejstars“ Kljajićevo, održana odbojkaška utakmica međunarodnog karakatera. Domaćini su ugostili superligašku ekipu ŽOK „Osijek“ iz Hrvatske, s kojima imaju izvanrednu saradnju na osnovu čega su odlučili da sa njima na sportski način i obeleže ulazak u Prvu ligu Srbije. Utakmicu su osim brojne publike, propratili i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović i predsednik Sportskog saveza grada Sombora Miloš Mijić i zajedno dodelili medalje i pehar pobedničkoj ekipi

U neizvesnoj utakmici sa puno atraktivnih i dugih poena OK „Volejstars“ je uspeo da odnese pobedu rezultatom 3:2, nakon čega je usledilo slavlje ekipe i brojne publike koja je bila prisutna na tribinama. Prema rečima trenera OK „Volejstars“ Vladimira Karanovića, uloženo je puno truda i vremena i to je dalo rezultate kojima se zajedno raduju.

  • Izuzetno nam znači ovaj uspeh. Osam godina smo pokušavali da uđemo u Prvu ligu Srbije ali nam je uvek malo nedostajalo. Sada smo to i uspeli i igrajući u narednoj sezoni protiv klubova iz čitave Srbije, pokušaćemo da opravdamo sve ono što smo uložili do sada u klub. Jako sam ponosan na celu ekipu i hvala svima koji su došli danas da nas podrže i zajedno sa nama proslave uspeh koji smo ostvarili – rekao je trener Karanović.

Igrajući u Drugoj ligi Sever, OK „Volejstars“ je pobedničku sezonu završio sa jednim porazom i čak 19 pobeda, time ubedljivo osvojivši prvo mesto i siguran prolazak u najviši rang takmičenja.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Somborski polumaraton obara sve svoje rekorde
KK „Dušan Staničkov“: Milan Radmilović šampion države, Iskra Ivanović druga

Kategorije

Izbornik