Najnovije

Apatin: U četvrtak sednica Skupštine opštine

 

Predsednik Skupštine opštine Apatin Milan Škrbić zakazao je za četvrtak 8. decembar sa početkom u 10 časova 22. sednicu opštinske skupštine koja će biti održana u velikoj sali Skupštine opštine  Apatin

Za sednicu Škrbić je predložio dnevni red sa četranest tačaka:

 1. Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o Opštinskoj upravi opštine Apatin
 2. Razmatranje Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu, sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa, za period januar – septembar 2022. godine.
 3. Predlog Odluke o trećim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu 4.
 4. Predlog Odluke o izmeni Odluke o uslovima za utvrđivanje prava na regres troškova užine učenicima osnovnih škola sa područja opštine Apatin 5.
 5. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 61 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu „Lumberline“ D.O.O. Apatin iz Apatina 6.
 6. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 33 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Divjak Radomiru iz Apatina 7.
 7. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 55 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Drča Radomiru iz Apatina 8.
 8. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 69 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Eman Gei iz Apatina 9.
 9. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 64 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Medić Boži iz Apatina 10.
 10. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 67 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Krtinić Iliji iz Apatina 11.
 11. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 47 u Apatinu, putem javne licitacije i prenosa u svojinu Majstorović Daliboru iz Apatina 12.
 12. Predlog Rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi na kat. parceli 186/8 k.o.Prigrevica , putem javne licitacije i prenosa u svojinu Stambolija Mirku iz Prigrevice 13.
 13. Razmatranje Izveštaja o utrošenim sredstvima za rad Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na području lokalne samouprave Apatin za 2021. godinu 14.
 14. Razmatranje prve izmene Programa poslovanja za 2022. godinu Javnog preduzeća „Dunavska obala“ Apatin

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Rade Šerbedžija začiniće godinu u Somboru gostovanjem u Narodnom pozorištu
Vojska Srbije: Obuka za štabne oficire u mirovnim operacijama

Kategorije

Izbornik