Najnovije

Stapar i Rastina: Uređenje više ulica

 

  • U okviru participativnog budžetiranja, završeni su radovi na asfaltiranju Partizanske ulice u Staparu, koje su obišli član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić i član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić. Tom prilikom, gradski većnik Dojić se u prisustvu predstavnika Mesne zajednice „Stapar“ i nadzornog organa – u ime JKP „Prostor“ Sombor, uverio u kvalitet završenih radova i izjavio da je još jedan projekat participativnog budžetiranja uspešno realizovan.

Osim toga, završeni su radovi i na rekonstrukciji ulice Atanaska Lazića u Staparu, u sklopu kojih je ulica asfaltirana u dužini od 110 metara i uređene bankine. Takođe, bankine su uređene i u ulici kralja Petra I u dužini od 387 metara, čime je znatno povećana funkcionalnost i bezbednost za učesnike u saobraćaju koji ovu ulicu koriste.

Kada je u pitanju naseljeno mesto Rastina, gradski većnik Zorić je u prisustvu predstavnika Mesne zajednice „Rastina“ i JKP „Prostor“, obišao završene radove na rekonstrukciji parkinga kod osnovne škole i vrtića u Rastini, kao i radove na rekonstrukciji Srednje ulice, koja se radi u dužini od 200 metara. Radovi obuhvataju postavljanje gornjeg habajućeg sloja asfalta i uređenje bankina.

Navedene radove finansira Grad Sombor, a izvođač radova je „Vojput“ d.o.o. Subotica.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Udruženje „Bakin spomenar“ Bezdan nastavlja da raduje mališane
SKUD „Izvor“ u Stanišiću oduševio Revijom „Iz dalmatinskog kašuna“

Kategorije

Izbornik