Najnovije

Pet saobraćajnih nezgoda minule sedmice na području PU Sombor

 

  • U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške, a osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po tri vozača

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su tri vozača, a zbog nasilničke vožnje zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je pet osoba lakše povređeno. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci zadržan je po jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

Na području opštine Kula zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po dva vozača.

Napisano je 79 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdat je 431 prekršajni nalog.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

MUP Srbije: Uživajte u vožnji, ali zaštitite sebe i druge
MUP Srbije: Ne otvarajte lažne SMS i „e-mail“ poruke

Kategorije

Izbornik