Kultura

Redovna revizija u Gradskoj biblioteci Karlo Bijelicki Sombor

 

  • Biblioteke, kao što je Gradska biblioteka Karlo Bijelicki u Somboru, koje poseduju više od 300.000 jedinica bibliotečko-informacione građe i izvora, dužne su da, jednom u 10 godina, prave reviziju i time utvrde stvarno brojčano i fizičko stanje sve građe

Popis fonda u somborskoj Biblioteci zakazan je za 4. april, i ako sve bude teklo po planu, biće realizovan u roku od dve nedelje. Kako bi realizacija popisa bila nesputana, potrebno je da što veći broj korisnika vrati pozajmljenu građu.

Šta to znači za korisnike Biblioteke: u periodu od ponedeljka, 28. marta, do subote, 2. aprila, na svim odeljenjima Biblioteke, moguće je samo vratiti pozajmljene knjige, a nova zaduženja neće biti moguća. U periodu od 4. do 18. aprila, Biblioteka neće raditi za korisnike, ali će svi zaposleni raditi punom parom, kako bi popis što pre bio gotov, a razdvojenost knjiga i čitalaca svedena na minimum.

Biblioteka se zahvaljuje na razumevanju svim korisnicima uz molbu da pozajmljene knjige vrate do kraja sledeće nedelje (2. aprila) i time olakšaju bibliotekarima poslove popisa.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki Sombor: Bukmarker – inovativna aplikacija koja inspiriše na čitanje
KC Laza Kostić Sombor: Predstava “Ozdravila lisica”

Kategorije

Izbornik