Odštampajte ovu stranicu
Regresoterapija-Važnost prenatalnog perioda, predavanje Aleksandra D. Bakića u Novom Sadu

* Novi Sad, 20. jun, Bioskin studio, pasaž Dunavske 12 (početak u 18 časova) 

-  Informativno predavanje o tehnikama nehipnotičke regresoterapije po metodi Patrika Balinta, regresoterapeuta iz Slovačke  -

Biće reči o tehnikama, iskustvima, načinima o tome kako psiha funkcioniše a posebna pažnja će biti posvećena prenatalnom periodu, ka prvih 9 meseci u kojima se beba razvija u majčinom stomaku, koji se kroz iskustvo pokazao kao neizmerno važan. U prenatalnom periodu, dete nekritički prima misli i osećanja kako roditelja, tako i okoline. U ovom periodu su začeci naših obrazaca ponašanja i ovaj period najviše utiče na kreiranje naše ličnosti - u prenatalnom periodu je zgusnut ceo naš život.
 

Odgovore na pitanja: Zašto iznova upoznajem iste ili slične ljude, zašto se ponovo nalazim u sličnim okolnostima, zašto jedan isti problem izranja na površinu, posetioci mogu da dobiju od strane predavača, regreso terapeuta Aleksandra D. Bakića.

Nehipnotička Regresoterapija je vraćanje u prošlost psihološkim sredstvima, zasnovana na asocijativnim sposobnostima psihe i memorije. Odlazimo u prošlost da bismo tamo otkrili uzrok aktuelnog problema, zaključili ponavljanje ciklusa, otpustili traumatična nasleđa i najzad, da bismo dublje živeli u sadašnjosti.
 

Ovo predavanje je namenjeno svima koji imaju potrebu da rade na sebi, rešavaju tegobe fizičke prirode, različite negativne obrasce ponašanja, odnose sa drugima ili sa sobom.

Predavanje je otvorenog karaktera i ulaz je besplatan.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1516 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…