Somborski kotlić verno čeka hiljade novih i starih zaljubljenika u jednu od tradicija ovoga kraja

* OBAVEŠTENjE ZA UČESNIKE MANIFESTACIJE *

- Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju XX „Somborski kotlić”, 24. juna 2017. na Trgu Svetog trojstva -

Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i i sečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića”, drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Kuponom će se riba preuzimati u objektu ribarnice ’’Zlatna ribica’’ na „Pijaci u lancima”, 24. juna 2017. god. od 10 – 18 časova. Kuponima će se, takođe, od ovlašćenih redara od 16 do 19 časova preuzimati sto, ložišno mesto i drva.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša, i prigodnih nagrada za one koji po oceni stručnog žirija u sastavu: Bora Otić, Milan Mumin i Ivan Kovač budu najbolji, organizatori manifestacije će nagraditi i najlepše aranžirane stolove, kao i najveselija društva. Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola. Prodaja kotizacija će početi u sredu 7. juna u prostorijama TOG Sombor. Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu dobiti u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Cara Lazara 1 (Grašalković palata), ili na telefon 025/434-350, svakog radnog dana od 8 - 15 časova.

Pokrovitelj manifestacije: Grad Sombor. Generalni sponzor: UniCredit Bank. Prijatelji manifestacije: Fiorano DOO, Sinagoga DOO, Vitaminka Horgoš, Daki Plast, Mara DOO, Somboled, Atelje Višinka, Galerija Milan Konjović, Vitraž Ganić, JP Vojvodinašume, JKP Čistoća, JKP Parking servis, JKP Prostor, JKP Energana, JKP Vodokanal, JKP Zelenilo i mnogi drugi.

Izvor: Turistička organizacija grada Sombora

 

Pročitano 1603 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…