Odštampajte ovu stranicu
A sada ono glavno letnje u ravangradu: XXII popularni Somborski kotlić!

* Turistička organizacija grada Sombora organizuje tradicionalnu manifestaciju XXII „Somborski kotlić“, u subotu, 22. na Trgu Svetog trojstva

Cene kotizacija su 3.500,00 dinara za učesnike koji se ne takmiče u kuvanju paprikaša, odnosno 4.000,00 dinara za takmičare. Cenom kotizacije obuhvaćeni su: jedan sto i mesta za sedenje za osam osoba, 4 kg (bruto) očišćene i isečene ribe, jedna promo majica „Somborskog kotlića“, drva za loženje i ložišno mesto. Učesnici će dobiti kupone za ribu, stolove, ložišna mesta i drva.

Kupon omogućuje da ribu preuzimete u objektu ribarnice ’’Zlatna ribica’’ na ’’Pijaci u lancima’’,  22. juna, u vremenu od 10 – 18 časova. Kuponima će se, takođe, od ovlašćenih redara od 16 do 19 časova preuzimati sto, ložišno mesto i drva.

Osim predviđenog takmičenja u kuvanju ribljeg paprikaša, kao i prigodnih nagrada za one koji po oceni stručnog žirija budu najbolji, organizatori manifestacije će nagraditi i najlepše aranžirane stolove, kao i najveselija društva.

Ekipe učesnika treba sa sobom da ponesu: kotlić, lanac za kotlić, drva za potpalu, luk i začine, testo, hleb, piće, tanjire, escajg, sipaću kašiku, čaše, stolnjak i po želji dodatni aranžman za uređenje stola.

Kotizacije za učestvovanje na manifestaciji mogu da se rezervišu i kupe u prostorijama TOG Sombor. Sve dodatne informacije, zainteresovani mogu da dobiju u Turističkoj organizaciji grada Sombora, Trg Svetog Đorđa 1 (Gradska kuća, lokal 16), ili na telefone: 025/434-350, 025/434-330, svakog radnog dana od 8 - 17 i subotom od 9-14 časova.

I ove godine zanimljivi i popularni estradni umetnici i domaći ansambli upotpuniće nadaleko popularnu somborsku manifestaciju:

Flajer - podsetnik organizatora, Turističke organizacije grada Sombora, za sve učesnike:

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 1542 puta
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…